Transport Persoane Romania - Olanda - Romania

De la adresa la adresa dorita de tine la preturi foarte bune

Garanția coletelor

Pentru momentele în care dorești să faci o surpriză unei persoane dragi de peste hotare, apelează cu încredere la serviciile noastre de livrare.

La timp, la destinație

Datorită faptului că la fiecare cursă participă cel puțin șoferi, vei ajunge la destinație în cel mai scurt timp.

500+ Clienți mulțumiți

Ne place să spunem că fiecare client mulțumit este un nou prieten pe care l-am dobândit prin profesionalism și seriozitate.

Siguranță și confort

Fiecare microbuz este verificat la zi pentru ca tu să ai garanția unei curse sigure și confortabile până la destinația dorită.

Transport Romania – Olanda – Romania

Transport Persoane Romania – Olanda – Romania

Efectuam curse zilnice rapide din Romania spre Olanda la cele mai inalte standarde europene pentru ca tu sa ai parte de confort si siguranta pe toata durata calatoriei tale. Fiecare transport Romania-Olanda-Romania se face cu microbuze moderne si inspectate zilnic.

România

Sibiu

Hunedoara

Caraș

Timiș

Arad

Olanda

Venlo

Eindhoven

Tilburg

Breda

Nijmegen

Roterdam

Haga

Amsterdam

Utrecht

Arnhem

Apeldoor

Almelo

Zwolle

Hengelo

Emmen

Assen

Groningen

Drachten

Leeuwarden

Transport Romania-Olanda Zilnic

Asiguram transport in fiecare zi spre Olanda din Romania cu posibilitate de retur zilnic cu microbuze moderne, noi si atent inspectate de catre echipa noastra. Rezerva acum un bilet pe site si bucura-te de calatorii reusite cu noi.

Dupa fiecare cursa inspectam atent fiecare microbuz, il spalam si curatam bine pentru ca toti care circula cu noi sa se bucure de confort si curatentie in microbuz.

Realizam si transport spre Romania din Olanda cu preluari zilnice de la adresa la adresa dorita de tine.

Transport Olanda-Romania Zilnic

Asiguram transport in fiecare zi spre Romania din Olanda cu posibilitate de retur zilnic cu microbuze moderne marca Mercedes Vito 2020 – atent inspectate si curatate profesional de catre echipa Jrk Travel. Descopera cursele noastre pe site si rezerva acum biletul.

Fiecare cursa din Olanda spre Romania este realizata cu microbuze moderne si noi, dar si cu 2 soferi cu experienta ridicata in domeniul transportului de persoane.